Buiten

Competitief

Samenwerken

15 - 5000 Personen

Expeditie Robinson Haarlem

Wie heeft er nou niet van gedroomd om mee te doen met Expeditie Robinson? Proef nu bij UP Events de sfeer die bij zo’n heftige strijd erbij komt kijken. Speel Expeditie Robinson nu in Haarlem of op het strand van Zandvoort of Bloemendaal. Van top tot teen zal het verzorgd worden met onder andere de vuurproef, de waterproef, ook komt de evenwichtsproef in onze eigen Expeditie aan bod. Aan het begin van de Expeditie zal je in teams van 5 – 8 personen worden gezet, die de strijd met elkaar aan zullen gaan. Let op, want hoe goed je de opdrachten ook uitvoert, kan je altijd bij de eilandraad nog punten verliezen.

Er zijn er hier boven al een paar genoemd, maar de volgende onderdelen zullen aan bod komen; Katapultproef, Vuurproef, Waterproef, Doolhofproef en nog veel meer! Kortom, de Expeditie Robinson, een geweldig bedrijfsuitje in Haarlem, Zandvoort of Bloemendaal voor iedereen!

Ben je niet gebonden aan Haarlem, Zandvoort of Bloemendaal? UP Events heeft een eigen terrein op 15 minuten rijden van Haarlem in Amsterdam West, tegen Halfweg aan. Hier hebben wij een enorme Expeditie Robinson gebouwd. Je kunt hier ook genieten van een heerlijk strandgevoel en afsluiten met een borrel en BBQ. (bekijk onze Expeditie Robinson hier)

De tofste Expeditie nu te spelen!

Per mei 2019 staat er bij UP Events een nieuwe Expeditie Robinson! De beste Expeditie Robinson van Nederland is gebouwd! Van de afgelopen jaren zijn de tofste onderdelen van Expeditie Robinson (de tv-serie) op ons terrein gebouwd. Kom nu bij ons kijken of jouw team de beproevingen van onze Expeditie Robinson kan doorstaan.

Expeditie voor iedereen

Wat maakt de Expeditie Robinson in Haarlem, Zandvoort en Bloemendaal zo leuk? Jullie hebben de Expeditie allemaal wel eens op televisie gezien. Je zult vast een keer gedacht hebben: “Hier zou ik graag een keertje aan mee willen doen” Ervaar de verschillende spelvormen nu zelf Expeditie Robinson tijdens jullie bedrijfsuitje in Haarlem, Zandvoort of Bloemendaal. Alle onderdelen bevatten elementen van competitie en strijd, hierdoor zullen de deelnemers gebrand zijn om te winnen. De Expeditie Robinson is de ideale activiteit voor een gemêleerd gezelschap: Semi-actief (voor fitte en minder fitte personen). Het samenwerkingselementen zorgen er voor het ultieme teambuilding gevoel. Haal op een gezonde en spannende wijze de competitiedrift en de teamspirit omhoog bij je collega’s, vrienden of teamgenoten.

Voorbeeldprogramma Expeditie Robinson

Meeting (optioneel)
Lunch (optioneel)
15:00 – 15:30 Aankomst met welkomstdrankje (optioneel)
15:30 – 16:45 Expeditie Robinson (kort)
16:45 – 17:30 Borrel met Tapas borrelhapjes (optioneel)
17:30 – 19:30 BBQ met drankjes (optioneel)
19:30 – 23:00 Feest met DJ (optioneel)

Prijs Expeditie Robinson Haarlem

Duur: 3 uur
15 – 5000 personen: € 28,95 pp excl. 21% btw.

Teambuilding Haarlem offerte op maat