Robinson Crusoe uitje Haarlem

Wie heeft er nou niet van gedroomd? Proef nu bij UP Events de sfeer die bij zo’n heftige strijd als het Rosbinson Crusoe uitje Haarlem bij komt kijken. Speel de Robinson Crusoe uitje nu in Haarlem of op het strand van Zandvoort of Bloemendaal. Van top tot teen zal het verzorgd worden met onder andere de vuurproef, de waterproef, ook komt de evenwichtsproef in onze eigen expeditie aan bod. Aan het begin van de expeditie zal je in teams van 5 – 8 personen worden gezet, die de strijd met elkaar aan zullen gaan. Let op, want hoe goed je de opdrachten ook uitvoert, kan je altijd bij de eilandraad nog punten verliezen.

Er zijn er hier boven al een paar genoemd, maar de volgende onderdelen zullen aan bod komen; katapultproef, vuurproef, waterproef, doolhofproef en nog veel meer! Kortom, de Robinson Crusoe uitje, een geweldig bedrijfsuitje in Haarlem, Zandvoort of Bloemendaal voor iedereen!

Ben je niet gebonden aan Haarlem, Zandvoort of Bloemendaal? UP Events heeft een eigen terrein op 15 minuten rijden van Haarlem in Amsterdam West, tegen Halfweg aan. Hier hebben wij een enorme Robinson Crusoe ervaring gebouwd. Je kunt hier ook genieten van een heerlijk strandgevoel en afsluiten met een borrel en BBQ. (bekijk ons Robinson Crusoe uitje hier)

De tofste expeditie nu te spelen!

Per mei 2019 staat er bij UP Events een nieuwe Robinson Crusoe uitje! De beste Robinson Crusoe uitje van Nederland is gebouwd! De afgelopen jaren zijn de tofste onderdelen van Robinson Crusoe op ons terrein gebouwd. Kom nu bij ons kijken of jouw team de beproevingen van onze Robinson Crusoe kan doorstaan.

Een expeditie voor iedereen

Wat maakt de Robinson Crusoe uitje in Haarlem, Zandvoort en Bloemendaal zo leuk? Jullie hebben allemaal wel eens het boek of een film op televisie gezien. Je zult vast een keer gedacht hebben: “Ik zou ook wel eens op zo’n eiland willen zitten” Ervaar de verschillende spelvormen nu zelf tijdens jullie Robinson Crusoe bedrijfsuitje in Haarlem, Zandvoort of Bloemendaal. Alle onderdelen bevatten elementen van competitie en strijd, hierdoor zullen de deelnemers gebrand zijn om te winnen. Het Robinson Crusoe uitje is de ideale activiteit voor een gemêleerd gezelschap: semi-actief (voor fitte en minder fitte personen). Het samenwerkingselementen zorgen er voor het ultieme teambuilding gevoel. Haal op een gezonde en spannende wijze de competitiedrift en de teamspirit omhoog bij je collega’s, vrienden of teamgenoten.

Voorbeeldprogramma Robinson Crusoe uitje

Meeting (optioneel)
Lunch (optioneel)
15:00 – 15:30 Aankomst met welkomstdrankje (optioneel)
15:30 – 16:45 Robinson Crusoe (kort)
16:45 – 17:30 Borrel met borrelhapjes (optioneel)
17:30 – 19:30 BBQ met drankjes (optioneel)
19:30 – 23:00 Feest met DJ (optioneel)

Prijs Robinson Crusoe uitje Haarlem

Duur: 3 uur
15 – 5000 personen: € 28,95 pp excl. 21% btw

Offerte aanvragen