To the moon and back

To the moon and back is een teambuilding activiteit waarin je in groepen samenwerkt en bouwt aan jullie eigen raket. In To the moon and back zijn jullie een team van NASA medewerkers. De maan, een astronomisch lichaam dat rond de aarde draait en jaren geleden als een God werd beschouwd, is vandaag de ultieme reisbestemming geworden. Het is tijd dat je je ruimteraket lanceert, door de diepten van de ruimte reist en je astronaut (een rauw EI) veilig op aarde laat landen!

Gaan jullie de uitdaging aan tijdens deze super spannende teambuilding activiteit in Haarlem?

To the moon and back teambuilding

  • Synergy
  • Communicatie
  • Creativiteit
  • Innovatie
  • Time management
  • Project management
  • Delegatie
  • Eigendom

Teambuilding Haarlem To the Moon and Back 1
Snelle training en project briefing

Teambuilding Haarlem To the Moon and Back 2
Raket bouwen

Verdeeld in teams van 6-8 personen krijgen jullie het vertrouwelijke materiaal dat je nodig hebt om de raket te bouwen. Daarna is het tijd om je hersenen en handen aan het werk te zetten!

Teambuilding Haarlem To the Moon and Back 3

Raket lancering en prijsuitreiking

Nu is het tijd om jullie succes te vieren! Je raket is klaar om te lanceren en je astronaut is aan boord. 5,4,3,2,1 … Lift off!

Introductie

De introductie schetst het beeld van de space race van de jaren ’60, waarin feiten, teaminspanning en de maan worden gecombineerd.
Deze introductie zal worden versterkt door korte maar krachtige video’s over historische feiten en een presentatie. Deze kennis zal jullie team helpen binnen het “To the moon and back” project.

Raketwetenschap

De teams (6-8 personen) beginnen hun “onmogelijke” project om een raket te bouwen, deze te bemannen met een astronaut en de veilige terugkeer naar de aarde te berekenen.
Elk team splitst in 3 afdelingen (Engineering, Life Support, Navigatie) die onafhankelijk zullen werken, maar te allen tijde moeten samenwerken en horizontaal communiceren. Aan het einde van de 60 minuten deadline verzamelen alle teams hun raketten en maken ze zich klaar voor lancering.

T- minus 30 seconden!

We gaan naar buiten voor de laatste 30 seconden voor lancering. Het Control Center brengt je raket naar het lanceerplatform en maakt zijn hightech-motoren gereed voor ontsteking.
Als alles goed werkt voor jullie team, kijken we uit naar een indrukwekkende lancering en terugkeer van jullie astronaut die deel gaat uitmaken van de geschiedenis van de ruimteverkenning!

informatie raketmissie teambuilding Haarlem

Racket Bouwen Teambuilding HaarlemRaket bouwen groepsactiviteit Haarlem

Teambuilding Haarlem Lanceer je raket

Prijs op elke locatie in Haarlem

Duur: 120 minuten
20-5000 personen: €35,- pp excl. 21% btw.
Zijn jullie met minder dan 20 personen dan kun je voor 20 personen boeken.

Offerte aanvragen