Casa de Papel VR Game

Casa de Papel VR game

Speel deze te gekke teambuilding activiteit, VR game Casa de Papel nu zelf tijdens jullie teamuitje in Haarlem! Gewapend met onze VR bril en jullie team van bankovervallers, bestaande uit jouw teamgenoten of collega’s, proberen jullie “de Munt” van Spanje te beroven. Onder de geniale leiding van “El Profesor” lossen jullie uitdagende puzzels op om de overval zo tot een goed einde te brengen! Dankzij de Virtual Reality bril zijn de virtuele wereld en de echte wereld met elkaar verbonden en is het aan het team om hints uit beide werelden met elkaar te verbinden. Dit Teambuilding spel is met meerdere teams tegelijkertijd te spelen. Weten jullie er in te slagen de inhoud van de kluis te bemachtigen? En weten jullie daarna ook nog te ontsnappen uit handen van de politie?

La Casa de Papel VR Teambuilding

La Casa de Papel is geen escape room of zo maar een VR game, deze teambuilding activiteit is meer een escape game. De game duurt ongeveer 75 minuten en is alleen in het Engels te spelen.
La Casa de Papel kan door iedereen gespeeld worden. Je hoeft niet in top conditie te zijn of super fit te zijn. Het speelt zich af rond de speeltafel. Degene die de VR bril op heeft moet goed communiceren met zijn teamgenoten en pas op!, praat niet te hard want rivaliserende teams horen graag welke hints jullie al gevonden hebben!

Waar speel je Casa de papel vr teambuilding Game

La Casa de papel vr game kan onder andere in Haarlem, Zandvoort of Bloemendaal gespeeld worden. Ook is de game op onze eigen locatie in Amsterdam West, in jullie bedrijfsgebouw maar natuurlijk ook buiten, bij goed weer, te spelen. La Casa de papel vr game is vanaf 15 man te spelen op de locatie van jullie keuze! Bij UP Events is deze game al vanaf 10 personen te spelen.

Casa de papel vr combinaties

Boek hier de leukste teambuilding games in Haarlem. Wil je een totaal arrangement met een andere activiteit zoals een lasergame toernooibubbelbal, Robinson crusoe of Virtual Reality? Wil je ook lekker blijven borrelen en genieten van een heerlijke BBQ bij een van onze partners? Vul dan het contactformulier in of bel +31 (0)23 2052 340.

Voorbeeldprogramma Casa de Papel VR game

Meeting (optioneel)
Lunch (optioneel)
15:00 – 15:30 Aankomst met welkomstdrankje (optioneel)
15:30 – 16:45 VR Game
16:45 – 17:30 Borrel met Tapas borrelhapjes (optioneel)
17:30 – 19:30 BBQ met drankjes (optioneel)
19:30 – 23:00 Feest met DJ (optioneel)

Prijs la Casa de papel teambuilding

Duur: 75 minuten
15 – 5000 personen €28,95 pp excl. 21% btw.

Alleen op aanvraag te boeken, gebruik hiervoor het contactformulier “Offerte op maat”.

Fout: ID is geen getal