Hackathon

 • Inside
 • Collaborate
 • Outside
 • Vanaf 15

NIEUW: Hackathon

Tijdens de UP Events Hackathon worden jullie teams van uiterst bekwame hackers en strijden tegen elkaar in echte hacking showdown! Het uiteindelijke doel van dit spel is om de code te kraken, die de kluis met de hoofdprijs ontgrendelt. Om dat te bereiken, moeten je al jullie intelligentie, logisch denkwerk en verbeeldingskracht inzetten om de meest leuke en uitdagende puzzels op te lossen. En jullie moeten het bovendien beter en sneller doen dan de andere teams.

Dit spel is exclusief te spelen bij UP Events. Geen andere Teambuilding organisatie in Nederland biedt deze unieke Teambuilding activiteit.

Hackathon Teambuilding

 • Synergy
 • Communicatie
 • Collectief denken
 • Strategie
 • Time management
 • Project management
 • Delegeren
 • Riscomanagement

Welkom bij Hackathon

Hack de puzzels samen

Doel van Hackathon Teambuilding Haarlem

Hackathon Teambuilding

Hackathon is een uniek spel dat je alleen bij UP Events in Nederland kunt spelen. Het is ontzettend leuk om te spelen, is voor iedereen geschikt, uitstekend voor teambuilding en uitjes, en onze aanrader voor grote groepen.

In totaal duurt Hackathon zo’n 1 tot 2 uur. Alle spelers worden eerst ingedeeld in teams. Er geldt ongeveer 20 minuten voor de introductie, 60-90 minuten voor de challenge en 15 minuten voor de finale.

In Ronde 1 moeten de teams zoveel mogelijk puzzels & raadsels oplossen en spelen de teams daarna een slotwedstrijd tegen elkaar. De winnaars hiervan mogen door naar Ronde 2. De overige teams blijven betrokken tot het einde, want zij mogen hun verdiende punten inzetten op de finalisten, en maken daarbij kans op een tweede prijs. Bij grotere groepen gaan er meer dan 2 teams door naar de finale.

De puzzels hebben 3 verschillende moeilijkheidsgradaties:
1) fast & fun
2) for experienced puzzlers
3) impossible to hack

Hierdoor hebben de teams een goede strategie en samenwerking nodig, anders is winnen onmogelijk. Hoe moeilijker de puzzel, hoe meer samenwerking en collectief denkwerk er nodig is.

Hakathon Teambuilding Haarlem Afbeelding 1

Introductie

De groep wordt verdeeld in teams van 6-8 spelers en elk team kiest zijn eigen naam. Onze presentatoren geven de teams uitleg over de regels, de app en het puzzelboek. Hackathon bestaat uit 2 speelrondes. De beste teams van Ronde 1, mogen doorspelen in Ronde 2. De overige teams blijven ook in Ronde 2 actief meedoen, want zij mogen hun verdiende punten dan alsnog inzetten. Na de introductiesessie is iedereen er klaar voor en ‘psyched’.

Hakathon Teambuilding Haarlem Afbeelding 2

Ronde 1

Dit is het moment waarop de ruimte verandert in een enorme “Hacking Hive”. De teams vormen snel hun strategie die hen moet leiden naar de de winst van Ronde 1. Alle teams krijgen 1 uur de tijd om aan de hand van het boek 30 verschillende puzzels te spelen. Elke goed opgeloste puzzel geeft een clue die de teams later nodig hebben, dus het is de kunst om zo snel en zo foutloos mogelijk te werk te gaan. Er zijn 3 moeilijkheidsgradaties en veel puzzels, dus de taken moeten goed verdeeld worden! Logisch nadenken, ruimtelijk inzicht, rekenen, je hebt het allemaal nodig. Als de tijd stopt, krijgen alle teams de kans om hun clues in te zetten en de hoofdcode te breken. Teams die dit winnen, mogen door naar Ronde 2!

Hakathon Teambuilding Haarlem Afbeelding 3

Ronde 2: De Finale

De laatste ronde van Hackathon begint en de finalisten moeten nu strijden om de eindcode van de kluis. In de kluis zit namelijk de hoofdprijs. De teams moeten proberen de code kraken door middel van een tangram. De overige teams uit de vorige ronde, hebben hier een tweede kans om een prijs te winnen. Door hun punten uit Ronde 1 in te zetten op de finalisten en hen vervolgens aan te moedigen, maken zij kans op de tweede prijs. Het team dat de kluiscode kraakt, is de grote winnaar!

Prijs per persoon

Speel Hackathon in Haarlem of op jouw eigen locatie (bijvoorbeeld op de plek waar jullie evenement wordt georganiseerd). Geen probleem zelfs! De prijs per persoon is hetzelfde en natuurlijk inclusief al het materiaal en begeleiders.
Duur: 2 uur

15-5000 personen: €35,- pp excl. 21% btw.

Fout: ID is geen getal